Rit komende zondag 09 juni => vertrekuur voor alle groepen om 09.00u aan ons lokaal ‘t Neerhof.

Nieuwe ritten werden toegevoegd van alle groepen tot en met eind juli.

Op zondag 26 mei was het ‘s morgens (en gedurende de dag) hondenweer! Toch besloten 9 dapperen om de bedevaartstocht naar Halle aan te vatten. Door regen en wind kwamen ze na een kilometer of 85 aan in Halle. Na wat krachtvoer ter plaatse en de ‘zegen’ aan de basiliek vatten ze met volle goesting de terugtocht aan. In iets drogere omstandigheden, maar toch een dikke chapeau aan al die Flandriens! 

Hun straffe stoot werd bij Koen en Nele in Ooigem beklonken met het nodige babbelwater :-). Hierbij nogmaals een dikke merci aan Koen en Nele voor de ontvangst en het heerlijke gebak ! 

Op de foto van links naar rechts: Koen, Frank, Philippe, Bart, Henk, Steven, Marc en Nico. Niet op de foto is Stijn Desmet (die zich wellicht als fotograaf heeft aangeboden).

Vorig weekend was er het Ardennenweekend in organisatie van ‘de jonge gasten’. Het slechte weer van de afgelopen dagen, maanden,… hield het op vrijdagavond even voor bekeken zodoende er bij avondzon genoten kon worden van een aperitiefke en aansluitend een heerlijke BBQ. Ze zullen het geroken hebben op Hof van Ulvend! 

Jammer genoeg keerden de weergoden zich terug op hun stappen waardoor we de zaterdag kletsnat moesten aanvatten. Ieder besliste voor zichzelf waar hij/zij het best bij voelde. Er werd gefietst en gewandeld. In de nabijheid van onze weekendplaats of de effectieve uitgestippelde ritten van club CC Dolhain. Er werd gekozen voor 60,80 of 120km met hier en daar een stevig ‘heuveltje’. 

We lieten het niet aan ons hart komen om te jammeren over het weer, het is wat het is! Iedereen die gefietst of gewandeld had heeft zich opnieuw ferm geamuseerd en veel leute gehad.

Volgend jaar opnieuw…? Habaja! 

Bedankt aan de ‘jonge gasten’ ! 

Scroll naar boven