Nieuws!

  • Sinds een paar weken mogen wij 3 nieuwe leden verwelkomen! Van harte welkom aan Nico Coorevits, Laurent Hanssens en Kristof Vral. Allen zijn woonachtig in Beveren-Leie. Nico mogen we een ‘oude bekende’ noemen terwijl Laurent en Kristof ‘splinternieuw’ zijn :-). Geniet van de vele leuke ritten die we als club te bieden hebben. Achteraf kunnen de krachtinspanningen steeds besproken worden met een verfrissend drankje in ons clublokaal het Neerhof. 
  • Op zondag 26 mei wordt er gefietst naar Halle en terug. Dit met groep A en B. Om organisatorische redenen vragen we om een mailtje te sturen naar Marc Desmet met bevestiging van je aanwezigheid via deze link. We voorzien ter plaatse een lichte versnapering en mogelijkheid om iets te kunnen drinken (koffie/thee/frisdrank/water). Er wordt vertrokken om 07.00u aan het lokaal. Hopelijk zijn de weersgoden ons gunstig gezind die dag. Bij aankomst in het lokaal wordt een boterham met gehakt/kaas aangeboden en kan de dorst gelest worden ;-).
  •  Langs deze weg willen wij ook nog eens onze leden een hart onder de riem steken voor zij die momenteel nog niet terug aan fietsen toe zijn omwille van ziekte, blessure,… Hou er alvast de moed en we kijken er naar uit om jullie spoedig opnieuw te verwelkomen! 
Scroll naar boven